Citrine/SU | Manual

[ Obyek ] ngabales: [ String ]

☞ x ≔ Obyek anyar.
x pada: ‘ngabales:’ ngalakukeun: { :a
↲ (a + ‘!’).
}.
✎ nulis: x abc.
abc!