Citrine/SU | Manual

[ Peta ] senar

☞ x ≔ Peta anyar.
x nempatkeun: ‘a’ di: ‘b’.
☞ y ≔ x senar.
✎ nulis: y, eureun.
(Peta anyar) nempatkeun:‘a’ di:‘b’