Citrine/SU | Manual

[ Nyarios ] dikurangan__: [ Nomer ].

☞ x ≔ Nyarios anyar.
✎ nulis: x, eureun.
x dikurangan__: 6 kadua.
✎ nulis: x, eureun.
x dikurangan__: 5 menit.
✎ nulis: x, eureun.
x dikurangan__: 4 jam.
✎ nulis: x, eureun.
x dikurangan__: 3 dinten.
✎ nulis: x, eureun.
x dikurangan__: 2 sasih.
✎ nulis: x, eureun.
x dikurangan__: 1 sataun.
✎ nulis: x, eureun.
2022-06-04 12:33:13
2022-06-04 12:33:07
2022-06-04 12:28:07
2022-06-04 08:28:07
2022-06-01 08:28:07
2022-04-01 08:28:07
2021-04-01 08:28:07