Citrine/SU | Manual

[ Daptar ] nyiapkeun: [ String ].

☞ x ≔ Daptar ← 1 ; 2 ; 3.
x lampiran: 0.
x nyiapkeun: 9.
✎ nulis: x, eureun.
Daptar ← 9 ; 1 ; 2 ; 3 ; 0