Citrine/SU | Manual

[ Nyarios ] tambahkeun: [ Nomer ].

☞ x ≔ Nyarios anyar.
✎ nulis: x, eureun.
x tambahkeun: 6 kadua.
✎ nulis: x, eureun.
x tambahkeun: 5 menit.
✎ nulis: x, eureun.
x tambahkeun: 4 jam.
✎ nulis: x, eureun.
x tambahkeun: 3 dinten.
✎ nulis: x, eureun.
x tambahkeun: 2 sasih.
✎ nulis: x, eureun.
x tambahkeun: 1 sataun.
✎ nulis: x, eureun.
2022-02-05 18:02:08
2022-02-05 18:02:14
2022-02-05 18:07:14
2022-02-05 22:07:14
2022-02-08 22:07:14
2022-04-08 22:07:14
2023-04-08 22:07:14