Citrine/SU | Manual

[ Nyarios ] tambahkeun: [ Nomer ].

☞ x ≔ Nyarios anyar.
✎ nulis: x, eureun.
x tambahkeun: 6 kadua.
✎ nulis: x, eureun.
x tambahkeun: 5 menit.
✎ nulis: x, eureun.
x tambahkeun: 4 jam.
✎ nulis: x, eureun.
x tambahkeun: 3 dinten.
✎ nulis: x, eureun.
x tambahkeun: 2 sasih.
✎ nulis: x, eureun.
x tambahkeun: 1 sataun.
✎ nulis: x, eureun.
2022-06-04 12:33:11
2022-06-04 12:33:17
2022-06-04 12:38:17
2022-06-04 16:38:17
2022-06-07 16:38:17
2022-08-07 16:38:17
2023-08-07 16:38:17