Citrine/SU | Manual

[ Obyek ] code.

☞ x ≔ Peta anyar.
x abc: 123.
☞ y ≔ Daptar ← x.
✎ nulis: y code, eureun.
(Daptar ← ((Peta anyar) nempatkeun:123 di:‘abc’))