Citrine/SU | Manual

[ String ] ngabandingkeun: [ String ]

☞ x ≔ ‘abc’.
☞ y ≔ ‘def’.
☞ z ≔ x ngabandingkeun: y.
☞ q ≔ y ngabandingkeun: x.
✎ nulis: z, eureun.
✎ nulis: q, eureun.
-3
3