Citrine/SU | Manual

[ String ] ≠ [ String ]

☞ x ≔ ‘abc’ = ‘abc’.
✎ nulis: x, eureun.
☞ x ≔ ‘abc’ ≠ ‘xxx’.
✎ nulis: x, eureun.
Leres
Leres