Citrine/SU | Manual

[ Obyek ] recursion.

☞ Roundabout ≔ Obyek anyar.
Roundabout pada: ‘circle:’ ngalakukeun: { :x
✎ nulis: x, eureun.
(x < 3) leres: { ⛏ recursive circle: x + 1. }.
}.
Roundabout circle: 1.
1
2
3