Citrine/SU | Manual

[ Obyek ] nyalin.

☞ x ≔ 1.
☞ y ≔ x.
☞ z ≔ x nyalin.
x tambahkeun: 1.
✎ nulis: x, eureun.
✎ nulis: y, eureun.
✎ nulis: z, eureun.
2
2
1