Citrine/SU | Manual

[ Daptar ] ku: [ Daptar ].

☞ x ≔ Daptar ← ‘A’ ; ‘B’ ; ‘C’.
☞ y ≔ Daptar ← 1 ; 2 ; 3.
☞ z ≔ x ku: y.
✎ nulis: z, eureun.
(Peta anyar) nempatkeun:‘C’ di:‘3’, nempatkeun:‘B’ di:‘2’, nempatkeun:‘A’ di:‘1’