Citrine/SU | Manual

[ Nyarios ] jumlah

☞ x ≔ Nyarios anyar.
✎ nulis: x, eureun.
✎ nulis: x jumlah, eureun.
2021-09-29 17:13:16
2021-09-29 17:13:16