Citrine/SU | Manual

[ Peta ] tabuh: [ Obyek ]

☞ x ≔ Peta anyar.
x nempatkeun: ‘a’ di: ‘b’.
x nempatkeun: ‘xxx’ di: ‘yyy’.
✎ nulis: (x tabuh: ‘b’), eureun.
✎ nulis: (x yyy), eureun.
✎ nulis: (x ? ‘b’), eureun.
a
xxx
a