Citrine/SU | Manual

[ Peta ] ngitung

☞ x ≔ Peta anyar.
x
nempatkeun: ‘a’ di: ‘b’,
nempatkeun: ‘c’ di: ‘d’.
✎ nulis: x ngitung, eureun.
2