Citrine/SU | Manual

[ Nomer ] ≤ [ Nomer ]

☞ x ≔ 8 ≤ 7.
☞ y ≔ 7 ≤ 8.
✎ nulis: x, eureun.
✎ nulis: y, eureun.
Palsu
Leres