Citrine/SU | Manual

[ Daptar ] tina: [ Nomer ] panjang: [ Nomer ]

☞ x ≔ Daptar ← 1 ; 2 ; 3 ; 4 ; 5.
☞ y ≔ x tina: 2 panjang: 2.
✎ nulis: y, eureun.
Daptar ← 2 ; 3