Citrine/SU | Manual

[ Nyarios ] ≠ [ Nyarios ]

☞ m ≔ Nyarios anyar taun: 2070, _sasih: 11, _dinten: 1
☞ n ≔ m nyalin.
✎ nulis: (m = n), eureun.
✎ nulis: (m ≠ n), eureun.
✎ nulis: (m sarua: m), eureun.
✎ nulis: (m sarua: n), eureun.
n _sasih: 12.
✎ nulis: (m ≠ n), eureun.
✎ nulis: (m = n), eureun.