Citrine/SU | Manual

[ Daptar ] nyalin

☞ a ≔ Daptar ← 1 ; 2 ; 3.
☞ b ≔ a nyalin.
b nempatkeun: 999 di: 1.
✎ nulis: a, eureun.
✎ nulis: b, eureun.
Daptar ← 1 ; 2 ; 3
Daptar ← 999 ; 2 ; 3