Citrine/SU | Manual

[ Daptar ] diurutkeun: [ Block ]

☞ x ≔ Daptar ← 2 ; 1 ; 3.
x diurutkeun: { :a :b ↲ a < b.}.
✎ nulis: x, eureun.
Daptar ← 3 ; 2 ; 1