Citrine/SU | Manual

[ Nomer ] ≠ [ Nomer ]

☞ x ≔ 8 ≠ 8.
☞ y ≔ 8 ≠ 9.
✎ nulis: x, eureun.
✎ nulis: y, eureun.
Palsu
Leres